Kaj dogaja?

12 urno rekreativno kolesarjenje

V soboto 20.4 smo kolesarsko društvo Jani Brajkovič organizirali 3. zaporedno 12urno kolesarjenje. Namen dogodka da podpremo ultramaratonsko sekcijo znotraj kluba in omogočimo vsem ostalim kolesarjem in kolesarkam, da preizkusijo meje zmogljivosti, ter se podružijo na družabnem dogodku, ki ima malo pridiha zdrave tekmovalnosti.

Tudi letos smo v sodelovanju z JB Centrom omogočili vsem udeležencem, da so testirali nova kolesa SPECIALIZED. Na dogodku je bilo tudi možno preizkusiti športno prehrano PROACTION.

Že zgodaj zjutraj je bilo jasno, da ne bo enostavno saj je bilo ob 7 uri na startu kar nekaj kolesarjev, ki so se podali v lov za kilometre. Letos pa so se opogumile tudi predstavnice nežnejšega spola, ki so dosegle zavidljive rezultate. Nekateri so dosegli tudi nekaj zavidljivih rekordov, več pa v rezultatih in fotogaleriji.

Moški - 12 ur
1. mesto Stanko Verstovšek 23 krogov - 460 km
2. mesto Iztok Štupar 18 krogov - 360 km
3. mesto Miran Gračner 17 krogov - 340 km

Ženske - 12 ur
1. mesto Mojca Lenarčič 12 krogov - 240 km
2. mesto Romana Čuček 11 krogov - 220 km
3. mesto Nika Bojanc 6 krogov - 120 km

Najhitrejši krog – moški

Najhitrejši krog – ženske

  • Mateja Marn 31:25

Ekipni Kronometer

 

Zahvala gre vsem sponzorjem in donatorjem ki so kakor koli pripomogli pri izvedbi dogodka, kajti brez njih bi bilo vse skupaj veliko težje! Zahvala gre tudi vsem udeležencem

Kako smo se imeli skozi celotni dan pa si poglejte v obsežni fotogaleriji!

 

 

 

Dogodki
naši dresi