Kaj dogaja?

13. Krompirjev pokal Bam.BI na Voklem pri Kranju in tretja dirka za pokal SLO

V nedeljo 24.4 se je v Voklem pri Kranju odvila tretja dirka za pokal Slovenije. Na cestni dirki je nastopilo 9 predstavnikov JB TEAM-a. Glede na jutranje kislo vreme na dolenjskem je bilo na gorenjskem sicer malce oblačno ampak brez dežja in mokrih cest. Vseh 9 predstavnikov se je na štart podalo ob točno 10.uri. Dirka je bila povsem ravninska, dolga 70km, in sicer 14krogov po 5km.

Potek dirka se je odvijal skoraj do popolnosti in željah JB teama, vendar že v drugem krogu ravno ko se je zgodil pobeg dveh tekmovalcev in sicer Alojza Poglavca JB TEAM in Mateja Lovšeta TUŠ team, se je v ozadju zgodil padec in v ozadju sta ostala ujeta Gregor Lah, ki pripomore z svojimi izkušnjami zelo veliko ekipi ter Ivan Šval in Andrej Šinkovec. Preostalih 5 članov je kontroliralo potek dirke v skupini in niso dovolili nikakršnih presenečenj. Za končno generalno zmago sta se udarila prej omenjena, ostali pa so se pomerili v ciljnem šprintu skupine. V tej skupini, ki se je borila za 3. generalno mesto ja Rok Pajek zasedel 7. mesto generalno in 2. v kategoriji, Gregor Sikošek 14. mesto generalo in 6 v kategoriji, Rok Golob 24. mesto generalno, Mitja Sitar 28. mesto generalno, Andrej Šinkovec 36. mesto generalno . Ne pozabimo pa omeniti zopet borbenega in odličnega Alojza Poglavca ki je privozil 2. generalno mesto in zmago v kategoriji, že tretjo letos!

 

tukaj si lahko ogredate rezultate:

REZULTATI POKAL BAMBI

In pa še video posnetek nedeljske dirke:

13. krompirjev pokal Bam.Bi - video

Naslednji dogodek bo 8.5.2016 in sicer Maraton po Dolini reke Krke, kjer ste vabljeni prav vsi, da malce pokramljamo se bolje spoznamo in odvozimo maraton v netekmovalnem ritmu.
Več informacij o maratonu pa klik na povezavo: Maraton po dolini reke Krke - Razpis

 

Gallery

Eventi
naši dresi