Kaj dogaja?

DEŽELAK = JUNAK uspešno zaključil akcijo tudi z pomočjo JB Centra in JB teama

Miha je zaključil svojo več kot 800 kilometrsko pot po Sloveniji! Deželakovo popotovanje po Sloveniji se je začelo v soboto v Kranjski Gori, ko se je podal na dobrodelno pot po Sloveniji, z namenom zbrati kar največ denarja za letovanje otrok iz socialno šibkih družin. Zbrali smo neverjetnih 62.623 EUR! Denar bo šel tistim otrokom, ki nikoli še niso preživeli počitnic na morju ali celo takim, ki bodo morje videli in občutili prvič.

 

Deželak=Junak se je na pot podal s kolesom Nakita! Za varno in zeleno pot brez emisij je poskrbel Volkswagen, saj je Deželaka celo pot spremljal nihče drug kot električni e-Golf.

Pri projektu je sodeloval tudi kolesarski center Jani Brajkovič iz Novega mesta in z donacijo pomagal otrokom in projektu.

Na poti so se mu pridružili in ga podprli tudi številni znani Slovenci in športniki:

TV in radijski voditelj Klemen Bučan, glasbenik Andrej Šifrer, reper Zlatko, župan mestne občine Ljubljana, Zoran Janković, smučarski as Robert Kranjec, Denis Avdić in Jane Morelj, radijska voditeljica in mlada mamica Ivjana Banić, Boštjan Romih, Marko Potrč, bobnar skupine Elvis Jackson, Marko Soršak – Soki, simpatična Prekmurka Alma Merklin, boksarski šampijon Dejan Zavec, ki mu je Deželak moral pripraviti jajčka, TV voditeljica Nuša Lesar, košarkar Matjaž Smodiš, maratonec Primož Kobe, politik Matjaž Nemec, kolesar Kritijan Koren in ostali...

 

BRAVO, MIHA! BRAVO, SLOVENIJA! Hvala za vsak doniran evro, otroci iz socialno šibkih družin, ki bodo letos tako lahko prvič uzrli morje, so vam iz srca hvaležni!

Gallery

Eventi
naši dresi