Kaj dogaja?

Dirka za pokal občine Tišina v megli in soncu

V občini Tišina v okolici Murske Sobote je minuli konec tedna potekala 9. dirka za pokal občine Tišina. Na startu se je zbralo 6 članov JB Team – a.

Kljub koledarski pomladi so kategorije Amater in Master A – Master D, ki so dirko pričeli v prvem startnem intervalu, štartali v mrzlem in meglenem vremenu. V drugem startnem intervalu so štartale preostale kategorije. Krožna dirka je bila za  amaterje in masterje od A do D dolga 60 kilometrov, masterji od E in ženske so prevozili 45 kilometrov. Kljub ravninski trasi dirka ni bila lahka, saj jo je otežil veter.

Od naših članov se je najbolj izkazal Mitja Klavora. Na začetku dirke se je podal v beg s še štirimi drugimi kolesarji. Skupina 5ih kolesarjev je nato složno delovala in so si na celotni trasi privozili kar 2 minuti prednosti. V ciljnem sprintu je Mitja osvojil 5.mesto v generalni razvrstitvi in 2. mesto v kategoriji Master A.

V drugem startnem bloku, kjer so startale preostale kategorije, je bila v kategoriji Ženske A najhitrejša Lucija Galuf, v kategoriji Ženske C pa si je Zdenka Veršnik priborila 2.mesto.

Ostali člani so zasedli naslednja mesta:

Amater:

Rok Pajek – 5.mesto

Anže Podlesnik – 7.mesto

Master C:

Izidor Tomazini – 5.mesto

 

 

 

 

 

 

 

Gallery

Eventi
naši dresi