Kaj dogaja?

JB Team priprave/počitnice

V Rabac je pripotovalo približno petdeset članov, nekateri tudi s svojimi družinami. Petek je bil dan namenjen ¨check in-u¨ in namestitvi v sobe hotela Valamar Sanfior. Nekateri člani so petkovo popoldne izkoristili za lahkotno vožnjo in raziskovanje okolice Rabca. Sonce, tople temperature in dobra družba so bili dejavniki, ki so poskrbeli za idealno uverturo v kolesarski vikend. Po večerji smo se zbrali v hotelski knjižnici, kjer smo zaradi velikega števila članov in njihove različne pripravljenosti formirali homogene skupine in tudi prilagodili dolžino in zahtevnost trase za sobotno vožnjo.

Sobotno jutro se je začelo z omamnimi vonjavami kave in rogljička v hotelski jedilnici. Po obilnem zajtrku smo se odpravili proti sobam, kjer smo se počasi začeli pripravljati na sobotno skupinsko vožnjo. Tisti bolj zagriženi so se odpravili proti Opatiji, nekateri zgolj na kavo spet drugi pa na 21km dolg klanec Učka. Vseskozi nas je v avtu spremljal predsednik Primož Šegina, ki je imel pri sebi bidone, energijske ploščice in gele za katere je poskrbel Proaction.

Utrujeni in lačni kolesarji so se po treningu odpravili do lokalnih ponudnikov gostinskih storitev, kjer so uživali s okusni kulinarični ponudbi. Drugi pa so svoje utrujene noge razvajali na bazenu, wellnesu ali pa na masaži v hotelu Sanfior. Po obilni večerji je spet sledil sestanek, kjer smo dorekli nedeljsko traso za skupinsko vožnjo.

Nedelja je bila za t.i kofirajd. Odpeljali smo se do Fažane, spili dobro kavico, poklepetali na sončku in se odpravili nazaj proti Rabcu.

 

Člani, ki jim je ostalo še nekaj dopust in metkov v nogah, pa so se na istrske ceste podali tudi še v ponedeljek in torek, kjer so v malo manjšem številu še uživali v prekrasnem soncu in vseh dobrotah, ki jih Istra lahko ponudi. Kot vedno pa je bilo za vse skozi celoten oddih najbolj pomembno druženje in zabava.

Gallery

Eventi




naši dresi