Kaj dogaja?

MARATON DANA IN OGLED DIRKE PO SLOVENIJI

Kar 32 članov se je udeležilo bližnjega Trebanjskega maratona Dana, ki je potekal že 14. zapovrstjo. Tako smo bili ponovno zastopani kot najštevilčnejša ekipa.
 Na voljo sta bili dve trasi: večina članov se je podala na daljšo 65-kilometrsko traso, nekaj pa je prevozilo tudi krajšo 30-kilometrsko razdaljo.
 
Prvi del velikega maratona je potekal v obliki zaprte vožnje za avtomobilom organizatorja, v drugem odprtem delu pa smo v ospredje prišli člani JB Teama in izmenjaje narekovali tempo. Tudi ciljno črto smo prečkali družno in s tem v praksi pokazali naše slogane, kot so #druženje #zabava #zadovoljstvo.
 
Po prihodu v cilj smo se okrepčali s porcijo testenin, nato pa pričakali tudi start zadnje etape letošnje 25. Dirke po Sloveniji, katere kronometer se je začel ravno v središču Trebnjega, kjer je predtem potekal maraton Dana.
Nekateri smo kolesarje še drugič pozdravili na cilju v Novem mestu, kjer smo bili opaženi med številno množico, ki je pozdravila dvojno slovensko zmago v dnevu ter skupno zmago našega Primoža Rogliča!
 
Na cilju ni manjkal niti naš član Marko Potočar, ki je s svojimi palačinkami postregel tudi največje zvezdnike tega športa, kot sta Mark Cavendish ali Primož Roglič.

Gallery