Kaj dogaja?

Maraton po dolini reke Krke 2018

Lepo sončno nedeljo, 6. 5. 2018, je več kot 50 članov JB TEAM Novo mesto izkoristilo za udeležitev Maratona po dolini reke Krke v organizaciji Kolesarskega kluba Adria Mobil. Radi bo poudarili da v društvu ne podpiramo samo tekmovalce ampak tudi rekreativno sekcijo in vse ostale oblike kolesarjenja, zato je društvo prav vsakemu članu, ki se je prijavil, subvencionirali štartnino na že znižano klubsko ceno. Želimo da so člani prisotni na čim večih prireditvah, sj le tako lahko vspodbujamo zdrav športni duh.

Štart maratona je zaradi prenove Glavnega trga prestavljen pred dvorano Marof. Udeleženci maratona so lahko izbirali med malim (35 km) in velikim (76 km) maraton. Nekateri so s traso opravili hitreje, drugi počasneje, nekateri so imeli kakšen defekt ali so se ustavili na okrepni postaji. Na koncu maratona smo se vsi veseli in zadovoljni družili ob dobrem golažu ter kozarcu piva. 

 

Na prireditvenem prostoru je bilo prisotno tudi podjetje JB center d.o.o iz Seidlove ceste, katero podpira društvo že od samega začetka! Zahvala gre tako organizatorju, kot vsem sponzorjem, ki nam stojijo ob strani!

Gallery