Kaj dogaja?

Na maratonu Po dolini reke Krke tudi JB TEAM dobrodelno

Kot že kar nekaj let zapored je tudi letos potekal tradicionalni maraton Po dolini reke Krke v Novem mestu, v organizaciji domačega novomeškega kolesarskega kluba Adria mobil cycling. Po besedah organizatorja se je letos zbralo okoli 1000 udeležencev, kar daje dogodku in športu še poseben čar in vrednost. kajti kot je videti je vse več kolesarjev in kolesark na naših cestah.

 

Na štartu na Glavnem trgu so se na pot podali ob 10uri, nekateri na manjši 35km pot drugi pa na večji 78km krog, ob progi so bile tudi okrepčevalnice, kjer so se udeleženci lahko ustavili in podkrepili za naslednje kilometre! 

foto: Goran Badovinac - AMC

 

Pot je potekala po ustaljeni trasi, ki si jo lahko pogledati v naslednji priponki:

Da pa je maraton imel dodano vrednost je bivši poklicni kolesar Blaž Jarc organiziral licitacijo kolesarskih dresov profesionalnih kolesarjev. Zbrana sredstva pa so bila namenjena mali Zali, ki bo kmalu odpotovala v ZDA na zahtevno operacijo. V imenu JB TEAM-a je Boris Praznik prispeval 250€ za dres Marka Kumpa - Lampre Merida ter JB center trgovina za dres Marka Cavendisha - Team Dimension Data v vrednosti 560€. Vse čestitke in pohvale vsem, ki so kakor koli prispevali k uresničitvi zastavljenega cilja za malo ZALO.

 

 

Upam da se vidimo naslednje leto in še na kakšnem naslednjem maratonu v dližini dolenjske in okolice v istem če ne še večjem številu, do takrat pa lep pozdrav in veliko ZABAVNIH in PRIJETNIH kilometrov na kolesu!

Gallery

Eventi
naši dresi