Kaj dogaja?

Nebeški vikend

 

Leto je naokoli in ponovno je čas državnih prvenstev. Tokrat je Športno društvo Team Turbo Tropovci v občini Šalovci organiziralo državno prvenstvo za amaterske kategorije. Trasa je bila razgibana z dolžino kroga 12,5 km in približno 110vm. Mlajše kategorije so prevozile 8 krogov, kar je pomenilo nekaj malega manj kot 100km, starejše kategorije pa so prevozile 5 krogov, kar je pomenilo približno 60km. Dirka je od starta potekala zelo taktično in  favoriti niso pustili večjih oz. nevarnejših pobegov. Na polovici dirke se je zgodil pobeg, v katerem pa ni bilo nobenega člana JB Team. Fantje so uspešno kontrolirali dirko, v samem zaključku pa je zmanjkalo malo sreče in nekaj centimetrov…. Na zmagovalne stopničke so se tokrat zavihteli:

  • Matej Mercina: 2.mesto v kategoriji Amater
  • Gregor Sikošek: 3. mesto v kategoriji Master B
  • Zdenka Veršnik: 3. mesto v kategoriji Ženske C

 

Člani so se resnično dobro odrezali in pokazali, da iz tekme v tekmo postajajo močnejši. Čestitke vsem dobitnikom odličij, vsem tistim ki pa so občutili trdoto asfalta pa želimo čimprejšnje okrevanje.

 

Vikend zaključili v Nebesih!

 

V nedeljo 30.6 je zmajarsko društvo Prelet iz Šentruperta organiziralo vzpon v Nebesa. Tudi letos je lokalni dogodek podprlo kar nekaj naših članov, ki so klanec v dolžini 4.2km in povprečnim naklonom 7% premagali po svojih najboljših močeh. Na vrhu pa nas je pričakala ledeno mrzla osvežitev, ter domač golaž. Na vrhu še ena tradicionalna fotografija in vsi nasmejani in polnih želodčkov nazaj v vročo dolino.

Dogodki

naši dresi