Kaj dogaja?

Občni zbor 2019

Leto je ponovno naokoli in v četrtek 7.2 smo v konferenčni dvorani Hotela Center izpeljali 3. občni zbor. Zbralo se je okoli 50 podpornikov društva.

V uradnem delu zbora je upravni odbor predstavil letno poročilo, finančno poročilo in plane za sezono 2019. Leto 2018 je bilo zelo uspešno za naše društvo. Velja izpostaviti nekaj večjih dosežkov. Kot je že v navadi smo v aprilu organizirali 12 urno kolesarjenje, nadaljevali pa smo v mesecu septembru, ko smo organizirali Korenčkov maraton, ter seveda Vzpon na Javorovico. Pridno smo se udeleževali in podpirali lokalne dogodke. Na največji slovenski kolesarski prireditvi Maratonu Franja smo bili kot 8. najštevilčnejša ekipa v Sloveniji, Maraton po dolini reke Krke se je udeležilo kar 55 članov, na Daninem maratoni in Maratonu po Mirnski dolini smo prejeli naziv najštevilčnejše ekipe….

Po opravljenih formalnostih smo druženje nadaljevali v bolj sproščenem vzdušju, ter ob hrani in pijači predebatirali  kako se nam je zdelo leto 2018 in kaj pričakujemo od leta 2019. Predstavljen je bil tudi vzorec aktualnega dresa, ki  nam jih priskrbi slovensko podjetje And by Andraž.

Še vedno ostaja naš primarni cilj druženje in zabava, zato se bomo še vedno trudili, da bomo v letu 2019 2x tedensko organizirali (torek in nedelja) rundo.

Na tem mestu se zahvaljujemo za podporo in zaupanje vsem obstoječim in tudi novim članom. Zahvaljujemo se tudi vsem sponzorjem in donatorjem, saj brez vaše pomoči nam nebi uspevalo pri organizaciji dogodkov in uresničitvi ciljev. Zahvala gre tudi lastnikom in osebju Hotela Center za gostoljubje in prijazno postrežbo.

Dogodki
naši dresi