Kaj dogaja?

Občni zbor 2020

Leto se je obrnilo in v petek 31.1 smo v konferenčni dvorani Hotela Center izpeljali 4. občni zbor. Na občnem zboru se je zbralo okoli 60 podpornikov društva. 

Uradni del je letos poleg predstavitve letnega poročila, finančnega poročila in planov za leto 2020 vseboval tudi volitve za novega predsednika. Predstavil se je le en kandidat, Primož Šegina. Primoža najbrž ni potrebno predstavljati, saj je dobro poznan v kolesarskem svetu. V svojem volilnem govoru je povedal: 

¨Kot bivši tekmovalec in lastnik JB centra, sem v društvo vpret že od samega začetka ustanovitve, tako da mi delovanje društva ni tuje. Po tehtnem premisleku sem se odločil, da sprejmem izziv in poskušam društvo pripeljati nivo višje. Društvo vsem nam nudi možnost aktivnega preživljanja prostega časa, izmenjava mnenj in skupnega druženja. Sedanje delovanje društva je bilo dobro zastavljeno in je treba to pot nadaljevati, seveda pa je prostora za izboljšavo in nadgradnjo vedno dovolj. Z podpredsednikom in  ekipo, ki jo predlagam za upravni odbor se bomo zavzemali za povečano številnost, prepoznavnost društva, dobro sodelovanje in vpetost v družbeno okolje ter dvig pripadnosti klubu.¨

 

Primož je bil soglasno izvoljen za novega predsednika društva. 

 

Velja izpostaviti nekaj večjih dosežkov. Kot je že v navadi smo v aprilu organizirali 12 urno kolesarjenje, nadaljevali pa smo v mesecu septembru, ko smo organizirali Korenčkov maraton, ter seveda Vzpon na Javorovico. Pridno smo se udeleževali in podpirali lokalne dogodke. Rezultatov ne bomo izpostavljali, vemo pa da je vsak dosegel zmage na športnem in osebnem nivoju.

 

Po opravljenih formalnostih smo druženje nadaljevali v bolj sproščenem vzdušju, ter ob hrani in pijači predebatirali  kako se nam je zdelo leto 2018 in kaj pričakujemo od leta 2019. Predstavljen je bil tudi vzorec aktualnega dresa, ki  nam jih priskrbi slovensko podjetje And by Andraž.

 

Še vedno ostaja naš primarni cilj druženje in zabava, zato se bomo še vedno trudili, da bomo v letu 2020 3x tedensko organizirali (torek, sobota in nedelja) rundo.

 

Na tem mestu se zahvaljujemo za podporo in zaupanje vsem obstoječim in tudi novim članom. Zahvaljujemo se tudi vsem sponzorjem in donatorjem, saj brez vaše pomoči nam nebi uspevalo pri organizaciji dogodkov in uresničitvi ciljev. Zahvala gre tudi lastnikom in osebju Hotela Center za gostoljubje in prijazno postrežbo.

Gallery

Eventi




naši dresi