Kaj dogaja?

Pridruži se akciji DEŽELAK = JUNAK z RADIJEM 1 v SREDO 7.30 pred JB CENTROM!

Miha nadaljuje svojo več kot 800km pot po Sloveniji, in to na kolesu Nakita ter v spremstvu ekološkega vozila e-Golf. Za njim je tudi uspešen drugi dan. Kolesarjenje je začel v Kamniku, nato pa ga je pot vodila mimo Vranskega, Velenja, Celja in Slovenskih Konjic vse do Slovenske Bistrice. V ponedeljek ob 6.00 nadaljuje proti Ptuju! V sredo 1.6 ob 7.30 se kolona vstavi pred JB centrom kjer bomo poskrbeli za prigrizek in jutranjo kavico, ter se nato odpravili nekaj kilometrov na pot z Deželakom! Vabljeni vsi kolesarji, ki bi radi podprli akcijo in pomagali otrokom iz socialno šibkih družin.

 

TRASA: Oglej si, kje vse bo kolesaril DEŽELAK JUNAK.

Spremljaj v živo dogajanje in Mihovo pot na in ob kolesu.

Če pa si v bližini načrtovanih postankov v različnih krajih, pa še bolje: Deželaku se lahko pridružiš, na kolesu ali z glasnim navijanjem! Vseh obiskovalcev bomo veseli, še najbolj pa bodo veseli otroci iz socialno šibkih družin, za katere zbiramo denar in bodo lahko z vašo pomočjo šli na počitnice, na katerih še niso bili.

Z Zvezo prijateljev mladine (Moste Polje) bo peljal na letovanje otroke iz sociano šibkih družin z vse Slovenije. Na poti se mu bodo pridružili in ga podprli številni znani Slovenci in športniki IN UPAM, DA TUDI TI!

Radio 1 in Deželak računata nate!

Pošlji SMS POMAGAM1 ali POMAGAM5 na 1919 že zdaj!


Naredimo nekaj dobrega za otroke!

Generalni prijatelj akcije je VOLKSWAGEN!

 

Gallery

Eventi
naši dresi