Kaj dogaja?

Vzpon na Javorovico - fotogalerija

V soboto 30.9.2017 smo se po prvem na pol uspešnem letu le zbrali in uradni napadli hrib nad Šentjernejem. Na šentjernejski triglav kot ga imenujejo nekateri domačini so se kolesarji iz cele Slovenije podali ob 11.uri. Zbralo se je 86kolesarjev in prav vsi so uspešno pripeljali do cilja. Imeli smo najstarejšega udeleženca, ki je štel 82let in najmlajšega ki je štel le 8let. 

 

O rezultatih smo že pisali v prejšni novici, kjer si jih lahko ogledate tukaj: KLIK - REZULTATI

 

V osnovi pa je bila prireditev namenjena vsem rekreativnim kolesarjem, ki bi radi spoznali svoje meje in čar tekmovanja oz doživeli kanček žara borbe. Zato smo prav vsakega "poštopali" na 5,1km dolgem hribu z povprečnim naklonom 6,9%. Kot zanimivost in novost pa smo uvedli tudi bonusno štopanje glede na višek kiogramov ki jih močni kolesarji nosijo s seboj, da ne bo vedno izgovorov kaj bi če bi bil tako suh :D Tako smo vsakemu nad 75kg odšteli 3s/1km/1kg, in tako dobili zmagovalca Mitja Sitarja ki je na dan z 108. kilogrami dosegel bonifikacijski čas 11:52, drugače pa 20:07.

 

Ob tej priložnosti bi se radi zahvalili vsem sodelujočim v tem projektu, ni vas bilo malo, brez vas nam vsekakor nebi tako uspelo... več pa naj povedo slike kjer se vidi vse pridne delavce in kolesarje ;) 

Gallery

Eventi
naši dresi